Vi är ERA elteknik

Elinstallationer där inget jobb är omöjligt

Inget är för stort eller för litet när det kommer till dina behov av elarbeten, kontakta oss nedan så hjälper vi dig vidare, eller ring oss på 070-386 38 65

Våra tjänster

Kök & badrum

Skall du renovera och är i behov av en elektriker är vi rätt företag för dig.

Vi har stor erfarenhet av kök och badrums renoveringar och nybyggnad, med denna erfarenhet hjälper vi dig gärna med alla oändliga val och möjligheter som finns - vi vet att ni kommer bli nöjda! Kök och badrum är väldigt personligt och vi finns med dig från ide till färdigt projekt.

Belysning

Vi jobbar med belysning som huvudinriktning för att skapa trivsamma miljöer för såväl hemmet som din arbetsplats. Rätt belysning är viktigt för hemtrivsel och en bra arbetsmiljö. Forskning visar att vikten av bra belysning under dagen medför stora hälsofördelar och rätt utförd kan öka effektiviteten under dagen och underlätta och förbättra nattsömnen.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till att välja rätt ljus för rätt tillfälle.

Vi hjälper dig med val av produkter, placeringar och typ av ljus, vi finns här för dig!

Ett städat nyrenoverat kök.

Solceller

Solceller har på senare tid blivit stort i Sverige, då tillgängligheten och effektiviteten ökat. Med dagens produkter kan du bli självförsörjande på el, och i en tid av dyra elpriser och sviktande tillgång kan du till och med bli netto-exportör. Detta ser vi som ett verkligt stort kliv i rätt riktning då miljön är lidande och vikten av miljövänlig el är stor.

Vi är med dig att ta fram bästa lösning för dig som kund, om det är en nyinstallation, reparation eller bara vanligt underhåll så finns vi här för dig!

Elbilsladdare

Vi jobbar med produkter som är branschledande och har varit med från starten av elbilar av alla olika märken. Vill du kunna ladda din elbil eller laddhybrid hemma eller på jobbet? Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation.

En elbil som laddar, närbild.